image image image image image image

Tez Yazma Fiyatları

Tez Yazma Fiyatları Nasıldır?

Varyans Akademi olarak tez yazma fiyatları danışanlarımızı maddi açıdan zorlamayacak ve tezlerin tamamlanması için çaba titiz bir çalışma yürüten danışmanlarımızın emeklerini karşılayacak şekilde belirlemekteyiz. Fiyatlarımız konu, sayfa sayısı, analiz ve istenen yardım türü kapsamında farklılık gösterebildiğini belirtmek gerekmektedir. 

 

 

Tez Yazma Fiyatları Nasıl Belirlenir? 

İstisna olmaksızın bütün yüksek lisans ve doktora programlarının son aşamasında öğrencilerden istenen tezler oldukça zor bir süreci başlatmaktadır. Bu noktada profesyonel bir yardım almayı düşünen öğrenciler için tez yazma fiyatları kritik bir husus olarak karşımıza çıkmaktadır. Tezler içerikleri gereği değişebildiği gibi öğrenciler tezlerinin tamamı yerine farklı aşamaları için de profesyonel yardım almayı düşünebilmektelerdir: Varyans Akademi olarak Bu noktada talebe göre fiyat ilkesini benimseyen hizmet anlayışımız danışanlarımızı sabit bir ücrete zorlamaktansa talep edilen yardım ölçüsünde bir ücretlendirme yoluna gitmekteyiz.

 

 

Tez Yazdırma Fiyatları Sürecinde Anlaşmaya Sadık Kalmak Nedir?

Tez yazımı için profesyonel yardım almayı düşünen lakin süreç içerisinde en başta anlaşılan ücretin değişebilme ihtimalinden çekinen birçok öğrenci bulunmaktadır. Varyans Akademi olarak yazımını üstlendiğimiz hiçbir tez için en başta anlaştığımız ücretinde bir ücret talep etmediğimizi gururla belirtmekteyiz. Tez yazdırma fiyatları değişmemesi için anlaşma sağlanacağı esnada üzerinde durulması gereken tüm hususları titizlikle değerlendirerek ardındaki süreçte danışanlarımızın güvenini sarsmayan bir anlayışla yolumuza devam etmekteyiz.

 

 

Tez Yazma Fiyatları Neden Sabit Değildir?

Tez yazma fiyatları özelinde sabit olmaması dolaylı yoldan da olsa bilimde özgünlük esası ile alakalıdır. Bilimsel çalışmaların yapısında süreklilik ve daha evvel meydana getirilen çalışmalardan haberdar olunması gereksinimi bulunmaktadır. Meydana getirilen bütün bilimsel araştırmalar daha evvel gerçekleşmiş araştırmalar üzerinden gerçekleştirilmektedir. Meydana getirilen çalışmaların yayın içerisinde aktarımında birtakım nizamlara uyulması, faydalanan referansların yine belirli nizamlara doğrultusunda gösterilmesi zorunludur. 

 

Bilimsel çalışma meydana getirmek ve çalışma neticelerini ilan etmek kademesinde kasıtlı olarak ya da farkında olmadan gerçekleştirilen hatalar çalışmanın saygınlığına zarar vermenin yanında çalışma konusunun dahil olduğu alanı da olumsuz etkilemektedir. Bilimsel etkileşim oluşumunda genellikle “etik dışı” şeklinde ifade edilen bu davranışlar kapsamına “sahtecilik”, “intihal”, “uydurmacılık” ve “tekrarlanan yayın yapma” ve bunun gibi istenmeyen uygulamalar girmektedir. Görüldüğü üzere her tezin kendine has bir içeriği bulunmaktadır. Kendine has bu içeriklerin sayfa sayıları, başvurulan yöntem, dahil edilen evren ve örneklem gibi farklılıkları bulunmaktadır. Bahsi geçen farklılıklar da  tez yazma fiyatlarının değişken olmasına sebep olmaktadır. 

 

 

Tez Yazma Fiyatları ve Turnitin Nedir?

İntihal farklı kişilerin meydana getirdiği çalışmalardan, bölümler, dizeler alıp kendisi meydana getirmiş gibi yayınlama ya da başka insanların ortaya attığı tezleri üstlenip farklı biçimde sunmak şeklinde ifade edilmektedir.

 

İntihal, bilimsel yanıltma (scientific misconduct) başlığı altında gruplanan 3 unsur içinde tanımlanmaktadır. Bahsi geçen unsur;

  • Bilimsel korsanlık (piracy): Başka araştırmalardaki verilerin araştırmacının izni olmadan alınması.
  • İntihal (plagiarism): Başkalarının fikir, yazı ve çalışmalarını çalarak, aldığı kişilere gereken şekilde atıf yapmadan kendisinin gibi göstermek.
  • Saptırma (fabrication, desk-research, dry-lab): verilerin saptırılması veya var olmayan bilgilerin/verilerin yoktan var edilmesidir.

 

Yazımını üstlendiğimiz hiçbir tezde yukarıdaki gibi bir durum mevzu bahis değildir. Bu gibi durumların yaşanmaması adına bünyemizde alanında uzman yüzden fazla danışmanla 15 yıldır hizmet vermekteyiz. Yüksek Lisans ve Doktora tezlerinin hepsi bugün uluslararası alanda en bilindik olan Turnitin programına yüklenerek saptanmaktadır. Standart bir Yüksek Lisans Tezinin bu programdaki oranının yüzde yirminin üstünde çıkmaması gerekmektedir. 

 

Varyans Akademi olarak çalışmalarımızı yüzde yirminin altında teslim etmekteyiz. Lakin danışanlarımızdan gelen talep doğrultusunda bahsi geçen oran daha aşağılara çekilebilmektedir. Yazımını üstlendiğimiz ve öngörülebilir tez yazım ücretleri verdiğimiz hiçbir tezin intihal oranının standartların üstüne çıkmayacağının garantisini verdiğimiz gibi danışanlarımızın belirleyeceği daha düşük bir intihal oranına göre tez yazımı yapabilmekteyiz. Tez yazma fiyatları için bizi arayarak bilgi almayı unutmayın!

 

 

Tez Dışındaki Akademik Hizmetlerimiz Nelerdir?

Varyans Akademi olarak tez yazdırma hizmetinin yanında makale, proje format ve intihal düşürme gibi hizmetlerle on beş yıldır bu sektörde hizmet vermekteyiz. Bahsi geçen hizmetlerin genel olarak tez kadar kapsamlı olmadığı ve daha az zaman aldığı için tez yazma ücretleri seviyelerinde olmadığını söyleyebiliriz. Tez yazma fiyatlarından daha alt düzeylerde bir miktarla bu tarz akademik hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz.

 

 

Yabancı Dilde Tez  Yazım Ücretleri Nasıldır?

Yazı bünyesinde bahsedildiği üzere firmamızın bünyesinde bulunan ve alanında uzman yüzden başka danışmanımız sayesinde, İngilizce, Fransızca ve Rusça gibi dillerde de tez yazdırma taleplerinizi karşılayabilmekteyiz. Tez yazım ücretleri gibi yabancı dilde tez yazma fiyatları da konusu, sayfa sayısı, başvurulacak yöntem gibi farklı parametrelerden ötürü farklı olabilmektedir.

Tez Yazdırma, Tez Yazdırma Fiyatları